Το προσωπικό της οικογενειακής μας επιχείρησης αποτελούσε πάντα τον πυλώνα της λειτουργίας μας και την στήριξη σε όλα τα βήματα και τις δυσκολίες που περάσαμε όλες αυτές τις δεκαετίες. Κανένας υπάλληλος της οικογενειακής μας επιχείρησης δεν απελύθη ποτέ και όλες σχεδόν οι οικογένειες των παλαιών εργαζομένων απασχολούνται ακόμη στην επιχείρηση.
Οι χειριστές των μηχανημάτων είναι άρτια εκπαιδευμένοι με πτυχία από σχολές, παρακολουθούν τις εξελίξεις μέσω μετεκπαιδεύσεων και σεμιναρίων και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εμπειρία τόσων δεκαετιών εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από απόψεως ποιότητος προϊόντος, σωστού χειρισμού και συντηρήσεως των μηχανών. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την διαδικασία παραγωγής και ολοκλήρωσης της κάθε εργασίας, έχουν ως αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να φτάνει στην εταιρεία σας στην καλύτερη δυνατή τιμή.
Το πάθος και η συνέπεια των εργαζομένων μας αποτυπώνονται ανάγλυφα στο προϊόν και στις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Το χαμόγελο και ένας καλός λόγος ακόμη και στις διπλοβάρδιες, όταν ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος, είναι τα στοιχεία που για εμάς αποδεικνύουν επαγγελματισμό και αποτελούν εγγύηση για την πορεία της επιχείρησής μας.
Άλλωστε, τί είναι οι μηχανές, αν δεν τις χειρίζονται σωστοί άνθρωποι;
hublot-anticythere-lunar